Naschoolse opvang (NSO)

Kinderen zijn van nature heel nieuwsgierig. Daarom bieden we op de NSO een gevarieerd programma boordevol activiteiten, waarin we meebewegen met het ritme van de seizoenen en de natuur. We zijn dus vaak buiten te vinden, en dat vinden de kinderen fijn. Want wie wil er nou niet slootjespringen, kippen voeren of een kampvuur maken? We spelen en leren in de natuur!

Maar ook binnen bieden we een uitdagend programma met veel aandacht voor creativiteit. We dansen, schilderen, spelen toneel en maken muziek. Daarbij houden we altijd rekening met de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen. En ook zorgen we ervoor dat ons aanbod goed aansluit op de activiteiten van school. De NSO wordt op die manier een fijne en vertrouwde speel- en leerplek, waar kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen en vriendjes kunnen maken.

Onze NSO is 5 dagen per week geopend van 14.00 tot 18.30 uur.

KindeRdam verzorgt op De Stern de naschoolse opvang.